0766.49.77.65

Invitatie de botez cu tema marina

Invitatie din carton alb, mat cu modele marine,  invitatia este tip carte postala, pe fata invitatiei este ilustart un far-turn incadrat intr-un cerc cu sfoarta pescareasca unde este trecut numele baietelului si data botezului, invitaia are dungi colorate orizontale. Pe mijlocul invitatiei este atasata o banda din carton alb, mat cu model de nod marinaresc prins cu o capsa aurie. Pe verso-ul invitatiei avem incarat textul cu un chenar dreptughiular format din dungi orizontale colorate, in partea de sus a invitatiei sunt ilustrate mai multe stegulete iar in coltul din dreapta jos este imaginea unui colac de salvare. Acest model este ideal pentru botezul unui baietel.

Dimensiuni: 12 x 16 cm

Invitatia nu are si nu necesita plic.


*Invitatia poate fi personalizata in functie de tematica si cromatica botezului.

Tot in aceeasi gama asortata botezului bebelusului vostru se mai pot oferi si alte accesorii: carduri de confirmare, place-carduri / plicuri de bani, marturii, meniuri si numere de masa, lista de asezare a invitatilor, etc.

COD: K107
Durata de procesare a comenzii: 5 zile lucratoare de la confirmarea achitarii avansului. Produsul poate fi expediat in 24 ore de la plata avansului daca alegeti optiunea Express
Produsele pentru care nu se alege serviciul de asamblare se livreaza ne-asamblate.
COD:
K107
Pret/bucata:
5.50 RON
0.50 lei - Personalizare
Gratis - Asamblare
Pret final
/bucata:
5.50 RON
buc.
Pret total: 85.38 RON
Abonare newsletter